Illustrasjon

Ny rammeavtale med Strand kommune

Omega 365 Areal har nylig signert rammeavtale med Strand kommune innen RIB og bygningsfysikk, dermed posisjonerer ingeniør - og arkitektfirmaet seg ytterligere i Ryfylke.

Gjennom RIB kan Omega 365 Areal bidra med prosjektledelse og gjennomføring av prosjekt som er arkitekttegnet, og gjennom byningsfysikk kan de bruke kompetansen sin for å løse tekniske krav slik at bygget tilfredsstiller krava til energi, luft og fuktighet.

— Dette er en flott mulighet til å jobbe i et geografisk område vi ikke kjenner så godt fra før. Avtalen betyr også at vi kan bidra med tilbud på jobber som har en prislapp over 100 000, både innen bygningsfysikk og RIB, sier daglig leder i Omega 365 Areal, Gisle Heggebø.

Strand kommune er med sine 12600 innbyggerer den største kommunen i Ryfylke. Kommunen er 218 km2 og ligger på fastlandet nord-øst for Stavanger. Kommunen har god kommunikasjon til Stavanger både med ferjer og hurtigbåt, i løpet av de neste årene vil det også bli ferjefri forbindelse til Stavanger via Ryfastprosjektet som åpner høsten 2019.

I større anbudsrunder vil Strand kommune legge vekt på både pris, kapasitet, leveringstid og kompetanse når de velger leverandør. I store prosjekt vil også kommunen kunne gjennomføre større konkurranser, som ligger utenom selve rammeavtalen.

<Tilbake