Illustrasjon

Sikret arkitektavtale med Karmøy kommune

Omega 365 Areal har fått rammeavtale innen rådgivende ingeniørtjenester arkitekt for Karmøy kommune.

- Denne avtalen er viktig for oss, vi gleder oss til å kunne tilby våre arkitekttjenester til Karmøy kommune. Vi har styrket oss innen arkitektfaget de siste årene, nå ser vi resultater etter den jobben, mener daglig leder i Omega 365 Areal, Gisle Heggebø.

Karmøy kommune er en kommune med ca. 42.000 innbyggere og er landets 20. største kommune med hensyn til innbyggertall. Rammeavtalen skal gjelde for arkitekttjenester i forbindelse med vedlikehold, rehabilitering, tilbygg og nybygg. Omega 365 Areal er nummer 1 og får ca 70 prosent av oppdragsmengden, mens firmaet på andreplass får 30 prosent.

Omega 365 Areal har nå hele fem sivilarkitekter i staben som totalt teller 35 ansatte og satser tungt på arkitektur som fag. Arkitektene har bred kompetanse innenfor arkitekturprosjektering, interiørarkitektur og utomhus.

Rammeavtalen med Karmøy kommune på arkitekttjenester er viktig for Omega 365 Areal. På bildet er arkitektene som jobber fra Omega 365 Areals kontor på Stord. Fra venstre: Elin Askeland, Bergny Nordbø, Hilde Berit Alvsåker, Anne Britt Tornes, og Pål Hystad.

<Tilbake