Illustrasjon

Sikret arkitektavtale med Karmøy kommune

Omega Areal har fått rammeavtale innen rådgivende ingeniørtjenester arkitekt for Karmøy kommune.

- Denne avtalen er viktig for oss, vi gleder oss til å kunne tilby våre arkitekttjenester til Karmøy kommune. Vi har styrket oss innen arkitektfaget de siste årene, nå ser vi resultater etter den jobben, mener daglig leder i Omega Areal, Gisle Heggebø.

Karmøy kommune er en kommune med ca. 42.000 innbyggere og er landets 20. største kommune med hensyn til innbyggertall. Rammeavtalen skal gjelde for arkitekttjenester i forbindelse med vedlikehold, rehabilitering, tilbygg og nybygg. Omega Areal er nummer 1 og får ca 70 prosent av oppdragsmengden, mens firmaet på andreplass får 30 prosent.

Omega Areal har nå hele fem sivilarkitekter i staben som totalt teller 35 ansatte og satser tungt på arkitektur som fag. Arkitektene har bred kompetanse innenfor arkitekturprosjektering, interiørarkitektur og utomhus.

Rammeavtalen med Karmøy kommune på arkitekttjenester er viktig for Omega Areal. På bildet er arkitektene som jobber fra Omega Areals kontor på Stord. Fra venstre: Elin Askeland, Bergny Nordbø, Hilde Berit Alvsåker, Anne Britt Tornes, og Pål Hystad.

<Tilbake