Illustrasjon

Rammeavtale med Vindafjord kommune

Omega 365 Areal signerte i slutten av juni en avtale med Vindafjord kommune om leveranse av tjenester innen arealplanlegging. Avdelingsleder for plan, Elisabeth Silde, ser avtalen som et spennende tilskudd.

– Først og fremst betyr avtalen en jevn tilførsel av oppdrag gjennom kontraktsperioden. Samtidig vil avtalen føre med seg oppgaver som vi ikke har fra private ellers. Kommuneplanarbeid er det i utgangspunktet kommunene som håndterer selv, så derfor er det veldig interessant for oss å være med på dette. Vi får utfordret oss på andre områder. I tillegg er vi veldig glade for å ha inngått en avtale med kommunen hvor vi har hovedkontor.

Kjerstina Særsten som jobber som arealplanlegger i Omega 365 Areal, blir kontaktpersonen mot kommunen. Hun ser frem til å arbeide med Vindafjord kommune i deres planarbeid.

– Bakgrunnen for avtalen er ifølge forespørselen at kommunen per nå har for liten kapasitet da de jobber med ny kommuneplan. For å sikre drift og trygghet i gjennomføring av de vanlige oppgavene, har de søkt bistand hos oss.

Avtalen har en varighet på to år med en ensidig opsjon for Vindafjord kommune om forlengelse et år. Omega 365 Areal skal også bistå i arbeidet med ny kommunalplan, der arealstrategi og utarbeidelsen av en ny områdeplan for Skjold og Ølen er signalisert å være en del av oppgavene.

– Vi ser frem til å gå løs på oppgavene og vi har også ansatte som har arbeidet med lignende arbeid tidligere. Blant annet er Magnus Dyngen nyansatt landskapsarkitekt hos oss, og som student har han bidratt hos kommunen tidligere. Dette er spennende kompetanse vi tar med oss i arbeidet, avslutter Særsten.


<Tilbake